10.6.2016. 13:11
0
Uhapšen dvojac koji je pokušao opljačkati benzinsku pumpu u Sarajevu
U četvrtak naveče oko 21,50 sati, obaviještena je IV PU da je na benzinskoj pumpi "Petrol BH Oil" u ulici Dobrinjska, od strane maskiranog nepoznatog lica izvršeno krivično djelo razbojništvo u pokušaju, piše Patria.

Izlaskom na lice mjesta i obilaskom navedenog lokaliteta, policijski službenici su pronašli i lišili slobode M.S., rođen 1991. godine u Srebrenici, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo. U obavljenom razgovoru isti je izjavio da se sa njim u društvu nalazio i Ž.J., rođen 1993. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. 

U 23,10 sati, policijski službenici su u ulici Trg Oteškog bataljona, općina Ilidža, pronašli i lišili slobde Ž.J., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. 

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a M.S. i Ž.J. su predati u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.