1.8.2016. 17:50
0
D.R. (62) iz Drvara poginuo u nesreći na putu Livno - Šujica
Na prometnicama Hercegbosanske županije u dvije odvojene prometne nezgode jedna je osoba poginula, druga teško ozlijeđena, dok je treća zadobila lakše ozlijede.

Prva prometna nezgoda dogodila se sinoć u 21:20 sati na magistralnom putu Livno - Šujica, na prijevoju Borova Glava, u kojoj je 31-godišnji A.M. iz Bugojna, upravljajući motornim vozilom marke " Mercedes" registarskih oznaka M 45 J 900, udario u divljeg konja.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, te tom prilikom utvrdili da je vozač A. M. zadobio lakše ozljede koje su mu sanirane u DZ Livno, dok je na motornom vozilu pričinjena veća materijalna šteta.

Iste večeri u 21:40 sati dogodila se prometna nezgoda na lokalnom putu u mjestu Vrtoče kod Drvara, u kojoj je 45-godišnji  V.B. iz Drvara, upravljajući motornim vozilom marke "VW Transporter" registarskih oznaka O 93 T 137, izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.

Suvozač  62.godišnji D.R. iz Drvara je tom prilikom zadobio teže ozljede, te je na putu za Županijsku bolnicu u Livnu od zadobivenih ozljeda preminuo.

Vozač V.B. je prevezen u Županijku bolnicu u Livnu, gdje mu je ukazana liječnička pomoć, nakon čega je zadržan na daljnjem liječenju.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.