10.10.2016. 13:43
0
Težak udes kod Ribnika: Poginuo 30-godišnji Duća Stojaković
Duća Stojaković (1986.) iz Ribnika poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se protekle noći dogodila na lokalnom putu u mjestu Previja, kod Ribnika.

Stojaković je bio suvozač u automobilu "audi A4", koji je oko 02.20 sati sletio s kolovoza.

"Audijem" je upravljao je Nemanja Stanković (1994.) iz Ribnika, saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode obavila je dežurna tužiteljka Okružnog  javnog tužilaštva Banja Luka Tatjana Ninković, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice Ribnik.

Tužiteljka je, kako je saopćeno, naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode.

Naložena je i obdukcija smrtno nastradale osobe koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.