29.1.2017. 11:58
0
U tuči i pucnjavi u kafiću Tropikana na Ilidži povrijeđene dvije osobe
U noći s petka na subotu došlo je do tuče u ugostiteljskom objektu Tropikana koji se nalazi u sarajevskom naselju Ilidža.

U ovom incidentu ranjen je tridesetdvogodišnji mladić sa Ilidže inicijala DŽ.H. (32),a povrede je zadobio državljanin Turske. Uhapšeno je pet osoba.

Do svađe između nekoliko mladića došlo je oko dva sata iza ponoći, a u jednom trenutku je odjeknuo pucanj a metak je okrznuo DŽ.H.  

Državljanin Turske je izudaran tupim predmetom. 

Policija je dva sata kasnije  uhapsila Dž. H. te M.A. (32) sa Ilidže  zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.