6.3.2017. 9:47
0
Nastavljena potraga za maloljetnicom koja je upala u Sanu u Prijedoru
Potraga za maloljetnicom, koja je, 5. februara u noćnim satima, sa splava u Prijedoru upala u Sanu, nastavljena je i danas, potvrdila je Feni glasnogovornica Centra javne bezbjednosti Prijedor Zvjezdana Alendarević.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor intenzivno tragaju za ovom 17.godišnjom djevojkom, u koordinaciji s pripadnicima Civilne zaštite i Teritorijalne vatrogasne jednice. 

-Na terenu su i pripadnici Jedinice za podršku CJB Prijedor – precizirala je Alendarević. 

Tokom i jučerašnjeg dana pretraživalo se korito Sane, a bili su angažovani i ronioci Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. 

Alendarević je precizirala da je istragom potvrđeno da u ovom slučaju nema elemanata krivičnog djela, odnosno djevojka je sama pala u  Sanu.

Nezvanično, djevojka je u subotu navečer otišla na proslavu 18. rođendana najbolje prijateljice, a nesretnim slučajem je pala preko ograde splava u rijeku.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.