27.3.2017. 15:08
0
Sarajevo: Određen jednomjesečni pritvor Eminu Isakoviću i Saneli Hadžić
Općinski sud Sarajevo (OSS) je na prijedlog Tužilaštva Kantona Sarajevo odredio jednomjesečni pritvor Eminu Isakoviću i Saneli Hadžić, koji se sumnjiče za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, potvrđeno je Feni u Kantonalnom tužilaštvu i OSS-u.

Pritvor je određen zbog opasnosti da bi osimnjičeni boravkom na slobodi mogli ponoviti krivično djelo.

Podsjetimo, radi se o osobama, uhapšenim u akciji kodnog naziva „Barista“, a u  sklopu koje je u garaži jednog od osumnjičenih pronađeno 28 kilograma marihuane.

Kako je ranije saopćeno iz Federalne uprave policije, oduzeta količina narkotika predstavlja jednu od najvećih zaplijena u posljednje vrijeme u Bosni i Hercegovini, a značajnu podršku realizaciji ove akcije pružila je i Obavještajno-sigurnosna agencija BiH (OSABiH).

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.