25.4.2017. 13:31
0
U Ugostiteljskom objektu ''Rio'' došlo do tuče i upotrebe vatrenog oružja gdje su povrijeđene tri osobe
Tri osobe zadobile su lakše tjelesne povrede u tuči koja se desila u ponedjeljak u Ugostiteljskom objektu ''Rio'' u ulica Ciglanska, općina Centar Sarajevo.
Nakon tuče, došlo je do upotrebe vatrenog oružja, a policija je oko ponoći uhapsila muškarca P.S. (1978.) i ženu V.E. (1984.) iz Sarajeva.

Osim dvoje uhapšenih povrede u tuči je zadobio i H.H.

O tome je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela.

Nepoznati razbojnici opljačali Š.M.

Tri nepoznate osobe u ponedjeljak oko 15.00 sati opljačkale su, u naselju Lapišnica, općina Stari Grad Sarajevo, Š.M. od kojeg su uz prijetnju nožem i šarafcigerom oteli novac i lične dokumente.

Nakon toga su pobjegli crnim A3 audijem. O tome je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo, a pocija radi na rasvjetljavanju krivičnog djela.

Stanje u saobraćaju

Na području Kantona Sarajevo u protekla 24 sata zabilježeno je 28 saobraćajnih nesreća, od toga 23 s materijalnom štetom i pet sa šest lakše povrijeđenih osoba.

Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno šest vozača. Isključene su i dvije osobe zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, jedna zbog upravljanja motornim vozilom u vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja motornim vozilom i tri neregistrovana motorna vozila, saopćeno je iz MUPKS-a.

(FENA/Merima Druškić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.