10.5.2017. 15:52
0
Hapšenja u Sarajevu: MUP KS započeo akciju "Igrač" u kojoj je do sada uhapšeno nekoliko osoba
Policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo u ranim jutarnjim satima na području Kantona Sarajevo, započeli realizaciju planiranih aktivnosti u okviru akcije kodnog naziva "Igrač", prenosi Dnevni Avaz.

Do sada je navodno uhapšeno nekoliko osoba u sklopu ove akcije.

Cilj ove akcije je rasvjetljavanje i dokumentovanje kriminalnih aktivnosti osumnjičenih lica i njihovo lišenje slobode, odnosno presijecanje lanca organiziranog kriminala: zloupotreba opojnih droga, razbojništva, teške krađe, pronalazak nelegalnog vatrenog oružja i drugih krivičnih djela.

Tokom realizacije ovih aktivnosti na području Kantona Sarajevo, više osoba je lišeno slobode i nad njima će biti izvršena kriminalnistička obrada, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.