15.7.2017. 16:15
0
Crna Gora: Državljanin BiH nastradao na Bjelasici
Tridesetogodišnji državljanin BiH Mladen Matović nastradao je danas na planini Bjelasici, ispod vrha Troglava, rekao je osnovni državni tužilac Crne Gore Vojislav Grujić.

Grujić je za crnogorske “Vijesti” rekao da je mladić bio na mjestu suvozača u vozilu Tam 150, čiji je vlasnik Kolašinac Darko Popović.

“Kamion, iz kojeg je vozač Popović izašao nakratko, a Matović ostao u njemu, iz za sada nepoznatih razoga, počeo je da se kreće, a zatim i obrušio niz strminu. Prilikom prevrtanja, Matović je ispao iz kamiona i nastradao“, naveo je Grujić.

Prema nezvaničnim informacijama, nastradali mladić bio je radnik jedne od firmi koje izvode radove na novom ski-centru na Bjelasici.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.