19.10.2017. 10:34
0
Tužilaštvu predali trojicu napadača na policajce
Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli predate su na dalje postupanje tri mlađe muške osobe iz Teočaka koje se sumnjiče za napad na policijsku patrolu.

Kako je danas saopćeno u MUP-u TK, privedene su tri osobe istih inicijala J.S. u dobi od 24, 22 i 21. godine, koje su nakon policijske obrade od službenika PU Kalesija i PS Teočak predate resornom tužitelju zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo napada na ovlašćeno službeno lice u vršenju poslova sigurnosti. 

Navedeno krivično djelo počinjeno je 17. oktobra u Teočaku nad dva službenika policije tokom obavljanja njihovih redovnih poslova i zadataka, rečeno je Feni.

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.