20.11.2017. 13:27
0
Smrtno stradala 44-godišnja E.L. iz Ljubuškog dok se vraćala kući s posla
U nedjelju ujutro oko 4 sata u Ulici hrvatskih branitelja u Ljubuškom smrtno je stradala 44-godišnja E.L. iz Ljubuškog dok se vraćala s posla kući.

Kako je za Fenu potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije Dražan Bošnjak E.L. je smrtno stradala kada je na nju automobilom 'Land Rover' naletio 18-godišnji L.G. iz Ljubuškog.

"Alkotestom je utvrđeno kako je L.G. imao koncentraciju od 2,0g/kg alkohola u organizmu te je lišen slobode. Nakon kriminalističke obrade L.G. je pušten na slobodu, a nadležni organi su nastavili postupanje po službenoj dužnosti", kazao je Bošnjak.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.