29.11.2017. 9:30
0
U Zenici policijske pretrage na 26 lokacija u nastavku akcije 'Mreža I'
Policijski timovi Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona u ranim jutarnjim satima nastavili su operativne aktivnosti na realizaciji akcije kodnog naziva "Mreža I".

Nekoliko mješovitih policijskih timova započeli su istovremene pretrese na dvadeset šest lokacija na području Grada Zenice. Pretresi stambenih objekata i pokretnih stvari na ovim lokacijama se vrše s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta, koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku.

Više o detaljima i rezultatima ove obimne policijske akcije bit će saopćeno po njenom okončanju.  

Sve aktivnosti se poduzimaju kao nastavak policijskih akcija kodnog naziva "Mreža" i  "Mreža I", koje je provodila Uprava policije MUP-a ZDK-a pod nadzorom i u saradnji s Kantonalnim tužilaštvom Zeničko-dobojskog kantona, u okviru kojih je izvršeno na desetine pretresa, veći broj osumnjičenih osoba je lišen slobode, a oduzete su i značajnije količine opojnih sredstava, nelegalnog oružja, novca i drugih predmeta koji potiču iz krivičnih djela, navode iz Odjela za odnose sa javnosti policije MUP-a ZDK-a.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.