18.12.2017. 8:43
0
Došli na skuteru, sa oružjem i fantomkama upali u banku, a onda odnijeli između 10.000 i 15.000 KM
Između 10.000 i 15.000 maraka ukradeno je u pljački UniCredit banke u Banjoj Luci, u koju su u petak popodne upala dvojica pištoljima naoružanih razbojnika, prenose Nezavisne novine.

Policija RS-a traga za lopovima koji su pred banku, u Ulici cara Lazara, u banjalučkom naselju Obilićevo, došli na skuteru, te maskirani motociklističkim kacigama utrčali u objekt, a zatim pokupili novac.

Iz policije su kazali da čine sve kako bi ovaj slučaj bio što prije rasvijetljen.

- Oko 15.40 nepoznata maskirana lica, uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja prema radnicima, izvršili su krivično djelo u banci u Ulici cara Lazara u Banjoj Luci odakle su otuđili određenu količinu novca i udaljili se u nepoznatom pravcu. Obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Rad na rasvjetljavanju krivičnog djela je u toku - saopćila je u petak Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.