25.12.2017. 14:23
0
U Zenici uhapšen muškarac koji se sumnjiči za ubistvo starca u stanu u centru Zenice
Zenička policija danas je poslije 12 sati lišila slobode muškarca zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa izvršenim ubistvom starije muške osobe.

Oko podneva dežurna služba Policijske uprave I Zenica obaviještena je da se u stanu u ulici Masarykova, u centru Zenice, nalazi beživotno tijelo starije muške osobe.

Nakon dolaska dežurnog policijskog i medicinskog tima ustanovljeno je da se najvjerovatnije radi o ubistvu.

Sa slučajem je odmah upoznat dežurni kantonalni tužilac Mehmedalija Huseinović, koji je od ekipe za uviđaje kriminalističke policije MUP-a ZDK zatražio proširenje istražnih radnji.

-Na mjestu ubistva upućeni su naši uviđajni timovi, a o cjelokupnom slučaju znat će se više nakon završetka uviđajnih i istražnih radnji, koje su u toku - rekla je portparol MUP-a ZDK-a Aldina Ahmić.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšena osoba je od ranije poznata policijskim organima, a ubistvo se dogodilo nekoliko dana ranije.

Istražne radnje su u toku.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.