11.1.2018. 14:15
0
Ženu u Doboju primorali da uđe u automobil, opljačkali je pa ostavili na putu
Žena čiji su inicijali M.Đ. sa područja Šamca prijavila je modričkoj policiji da su je kada je namjeravala da podigne pare sa bankomata u Modriči nepoznate osobe primorale da sjedne u automobil "mercedes", ukrala joj torbicu u kojoj su bili novac, bankovne kartice, lične stvari i dokumenti, a potom je ostavila na regionalnom putu Modriča-Doboj.

Iz dobojske Policijske uprave saopćeno je da je M.Đ. Policijskoj stanici Modriča prijavila da joj je nepoznata osoba mimikom pokazala da nastavi da se kreće ulicom prema "mercedesu" u kome se nalazila druga maskirana osoba, a kada je ušla u vozilo nepoznate osobe su joj ukrale torbicu.

Kada su došli na regionalni put Modriča-Doboj zaustavila su vozilo i bez upotrebe sile od M.Đ. zahtijevala da izađe iz vozila, što je ona i učinila.

U toku je rasvjetljavanje prijavljenog događaja, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružog javnog tužilaštva Doboj.

(Srna/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.