21.2.2018. 20:54
0
Konobar iz kafića "Cool" rekao kako je vidio kada je Meho Ibišević, kojeg je opisao kao gorostasa, udario Nijaza Hasanovića Ramba
FOTO: Dnevni Avaz
Saslušanjem svjedoka Tužilaštva KS, jučer je u Kantonalnom sudu u Sarajevu nastavljeno suđenje Muniru Sinanoviću, Arminu Haliloviću i Damiru Hasanoviću, koji se terete za ubistvo Nijaza Hasanovića zvanog Rambo, koje se dogodilo u augustu prošle godine ispred ugostiteljskog objekta ''Cool'' u Ilijašu, prenosi Dnevni Avaz.

Iskaz je dao Almedin Bučuk, konobar u ''Coolu'', koji je rekao da je vidio moment kada je Meho Ibišević, kojeg je opisao kao gorostasa od 150 kilograma i koji je bio u društvu s optuženim, udario Ramba, nakon čega ga je on napao nožem. Međutim, svjedok je naglasio da je otišao po vodu i krpu te da nije vidio je li neko poslije udario Ramba. Kada se vratio, kako je ispričao, obojica su ležala, prenosi Avaz.

Svjedočio je i Aldin Suljić, koji je tada radio kao pomoćni konobar. On je rekao da je vidio Mehu kako tetura i gazdu kako drži mobitel. Suljić je dodao da je skinuo majicu i pritisnuo Mehinu ranu te da su mu i drugi pomagali. On je dodao da je tek naknadno vidio da i Rambo leži pored vozila.

Nastavak suđenja zakazan je za 5. mart, kada je planirano saslušanje svjedoka Adnana Matoruge i Muhameda Ramića, piše Dnevni Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.