19.3.2018. 16:20
0
Zbog primanja mita uhapšen inspektor za ekologiju u Općini Srebrenica
Policijski službenici Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPR) za organizovani i teški kriminalitet danas su na području opštine Bratunac uhapsili osobu inicijala I.B. (1960.) iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo primanje mita.

Kako se saznaje, slobode je lišen inspektor za ekologiju Ilijas Begić.

Uhapšeni se sumnjiči da je 31. januara i 19. marta, kao ovlaštena osoba, zaposlen u Općini Srebrenica, počinio navedeno krivično djelo. 

Nad osumnjičenim će biti izvršena kriminalistička obrada nakon čega će biti predat u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva u Banja Luci.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.