23.4.2018. 16:47
2
Davor Dragičević iznio imena ljudi za koje smatra da su mu ubili sina: Imam informacije da je moje dijete udavljeno, mučeno i maltretirano
FOTO: BN TV
Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, gostovao je na BN TV gdje je govorio o misterioznoj smrti svoga sina, Davida.

"Država je ubila moje dijete. Moju dušu. Ako vam to liči na stranog plaćenika i na teroristu, svako neka kaže slobodno. Želimo istinu i pravdu, ko god stoji iza ubistava, mora odgovarati", rekao je Davor Dragičević.

David Dragičević je brutalno ubijen, tvrdi Davor Dragičević. Otac nastradalog mladića navodi ko su saučesnici tog zločina:

- Saučesnici i ubice u tom predmetu su Filip Ćulum, Đorđe Rađen, ukućani Velibora Janjetovića, Darko Ćulum, Darko Ilić. Dragan Lukač i tužilac Dragan Vrećo. Oni su saučesnici u predmetu ubistva Davida Dragičevića - rekao je Davor.

Davidov otac naglašava da ima informacije da je njegovo dijete udavljeno i mučeno.

- Imam informacije i dokazat ću da je dijete udavljeno, mučeno i maltretirano. Vidjeli ste na slikama metode koje su samo znane pripadnicima MUP-a i Tužilaštva - rekao je i dodao da iza njega ne stoje plaćenici te da samo želi istinu i pravdu.

- Ja sam borac prve kategorije i ratni vojni invalid. Učestvovao sam u stvaranju ove države. Od države sam dobio sedam kredita, jedan još vraćam, nogu kraću 3,5 centimetra, narušeno zdravlje, a posao nisam nikad dobio - jasan je Davor Dragičević.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.