14.6.2018. 20:05
0
Drama u Zenici: Zeničanina udarila struja dok je prelazio vagon
FOTO: avaz
U zeničkom naselju Blatuša, na Željezničkoj stanici, oko 19 sati odvijala se prava drama nakon što je Zeničanina, usljed prelaza preko vagona, koji je stajao na stanici, udarila struja.

Ovu informaciju potvrdili su nam i u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

- Jedno lice doživjelo je strujni udar. Do dolaska patrole, on je već vozilom Hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica radi ukazivanja ljekarske pomoći - kažu nam iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Još nije poznat stepen povreda povrijeđenog Zeničanina, kao ni to da li je udar struje bio koban po njegov život. Brojni mještani Blatuše koji su se u trenutku udara strujom zadesili u neposrednoj blizini nesretnog sugrađanina, ostali su u šoku.

Naime, ovu dionicu svakodnevno koriste mještani Blatuše, koji prelaze prugu i vagone kako bi ovom “prečicom” skratili put do kuća i stanova.

Nakon uviđaja koji vrše timovi MUP-a ZDK, bit će poznato više informacija o ovom nemilom događaju, prenosi Avaz.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.