23.6.2018. 14:15
0
Dvojica muškaraca nožem izbola 44-godišnjaka u Prijedoru
Policija PU Prijedor jučer je uhapsila Vanju V. ( 33) i Dalibora R. ( 33), obojica iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela teška tjelesna povreda u sticaju s krivičnim djelom zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

- Tokom krim-obrade je utvrđeno da su osumnjičeni D. R. i V. V. istog dana u Prijedoru u putničkom automobilu, tokom vožnje, upotrebom oštrog predmeta, noža, jednom 44- godišnjem licu nanijeli više povreda po tijelu nakon čega se ovaj obratio u Opštu bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć - potvrđeno je iz PU Prijedor.

Kako saznajemo, povrijeđeni je M. S. iz Prijedora. Zadobio je povrede i ubodne rane u predjelu leđa, lijeve ruke i donjih ekstremiteta. Van životne je opasnosti i zadržan do daljnjeg na liječenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Sva trojica su, prema nezvaničnim saznanjima, odranije poznata policiji.

O slučaju je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Prijedoru. Iz policije nije saopćeno više detalja o motivu sukoba, osim da se preduzimanju mjere i radnje na dokumentiranju krivičnih djela, prenosi Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.