16.7.2018. 13:17
0
Nakon saobraćajne nesreće vozač pucao na policajce
Tridesetogodišnjak čiji su inicijali D.B. iz Srpca uhapšen je danas nakon što je ispalio metak u pravcu policajaca koji su došli na mjesto gdje je prethodno automobilom sletio s puta, saopćeno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u mjestu Inađol na magistralnom putu Srbac-Nova Topola, gdje je D.B. automobilom "smart" sletio s puta.

"Policijski službenici su dolaskom na mjesto nezgode u vozilu zatekli lice D.B, te mu se približili s ciljem pružanja pomoći i utvrđivanja okolnosti saobraćajne nezgode. D.B. je iznenada otvorio vrata automobila i iz vatrenog oružja ispalio hitac u pravcu policijskih službenika", navodi se u saopćenju.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i u toku je rad na dokumentovanju i kvalifikaciji krivičnog djela.

(SRNA/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.