14.8.2018. 13:55
0
Apel porodice: Nestao Slobodan Vuksanović sa Sokoca
Policijskoj stanici Sokolac jučer je prijavljeno da je muškarac Slobodan Vuksanović (44), nastanjen u mjestu Gazivode, Sokolac, napustio adresu stanovanja u noći sa 10. na 11. avgust i uputio se u nepoznatom pravcu.

Prema prijavi člana porodice, Slobodan je visine oko 185 cm, srednje tjelesne konstitucije i crne kose.

Na sebi je u momentu nestanka imao plavu majicu kratkih rukava, gornji dio trenerke plave boje, donji crne i crne patike.

- Apeliramo na građane da, ukoliko uoče lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvu informaciju o mogućoj lokaciji lica, obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu besplatan broj 122 - rekli su iz policije, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.