15.8.2018. 11:31
0
Troje mladih sletjelo u kanjon Sanice
Na magistralnom putu M-15 Ključ - Sanski Most u mjestu Vrhpolje dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 20-godišnji mladić, dok su dvije osobe teško povrijeđene, potvrdila nam je glasnogovornica MUP-a USK Snežana Galić.
Kako nam je kazala Galić, policiji su jutros građani prijavili da su primijetili automobil koji je s ceste sletio u kanjon Sanice. 

Dolaskom na mjesto događaja, pronađen je automobil "audi A3", slovenačkih registarskih oznaka u kojem su se u trenutku nesreće nalazile tri osobe, piše Faktor.

- Na mjestu događaja konstatovana je smrt mladića A. A. (20), dok su teške povrede zadobili maloljetnica rođena 2002. godine i mladić B. A. (20), svi iz Ključa. Maloljetnica, koja je zadobila po život opasne povrede, upućena je u banjalučki Klinički centar, dok je B. A., koji je također zadobio teške povrede, zbrinut u bihaćkoj bolnici - kazala nam je Galić. 

Uviđaj na mjestu nesreće je u toku, a saobraćaj je na ovom magistralnom putu potpuno obustavljen i preusmjeren kroz naselje Vrhpolje. 

Tačno vrijeme nesreće još se ne zna, a njeni uzroci bit će poznati nakon obavljenih istražnih radnji, piše Faktor.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.