15.8.2018. 13:15
0
Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Sanskog Mosta
Jedna osoba je smrtno stradala, dok su dvije zadobile teže tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u jutarnjim satima na području općine Sanski Most.

Vozač putničkog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom, te skrenuo s magistralne ceste M-15 koja povezuje Sanski Most i Ključ. Automobil je inače od pada u kanjon rijeke Sanice, zaustavilo drveće pored kolovoza.

Uviđajni postupak pripadnika Policijske stanice u Sanskom Mostu i dalje je u toku, a za sada je poznato da je u nesreći kod naselja Vrhpolje, smrtno stradao dvadetogodišnji mladić.  

Dva putnika u automobilu zadobili su teže tjelesne povrede, radi se o mlađoj ženskoj i muškoj osobi. Oni su odmah prebačeni u Opću bolnicu u Sanskom Mostu, nakon čega su zbog težine povreda upućeni na dalje liječenje u Banja Luku, odnosno Bihać.

(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.