17.8.2018. 8:23
4
Zaštitari kluba demolirali Porsche zastupnika u Skupštini
U ulici Tina Ujevića u Brčkom jučer se dogodio incident u kojem je uništen Porsche u vlasništvu Zorana Kokanovića, zastupnika Skupštine Brčko Distrikta BiH, a kojeg je koristio njegov 19-godišnji sin Nikola. Građane je oko četiri ujutro probudila buka i lomljava stakla.

Stariji Kokanović nam je ispričao da su dvojica zaštitara napala Nikolu u noćnom klubu „Top secret“.

- Moj sin s društvom je krenuo u klub kada su se pojavili zaštitari. Jedan od njih doviknuo je: "Šta ti dolaziš ovdje? Jesam li ti rekao da ne smiješ dolaziti u klubove koje ja obezbjeđujem“. KadA su krenuli prema njemu, moj sin je odmah pobjegao u policiju i od njE zatražio zaštitu, da bi zatim njih dvojica metalnim stolom i stolicom demolirali vozilo - rekao je Zoran Kokanović.

Prema riječima mještana, čuli su se i pucnji, ali iz brčanske policije su nam rekli da im pucnjava nije prijavljena, što je kazao i sam Kokanović dodavši da njegov sin nije povrijeđen.

Na automobilu su polupani prozori, šoferšajbna, farovi i vrata. Uviđaj su obavili pripadnici Jedinice kriminalističke policije Brčko Distrikta, prenosi Avaz.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.