15.9.2018. 13:35
0
MUP KS o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Sarajeva
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19.30 sati, pola kilometra od naplatnih kućica u Jošanici, povrijeđeni su majka i dvoje djece.

Kako je saopćeno iz policije, saobraćajna nesreća se desila u 19.30 sati u mjestu Svrake, (smjer Vogošća - Podlugovi), na području opštine Vogošća, piše N1.

"Tom prilikom došlo je do skretanja u lijevu stranu i udara u metalnu ogradu auto-puta putničkog motomog vozila 'Alfa-Romeo' kojim je upravljala A. T., rođena 1985. godine iz Sarajeva, a nakon toga ostvaruje kontakt s putničkim motornim vozilom 'Passat' kojim je upravljao S. T., rođen 1980. godine iz Sarajeva. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobili su vozačica A. T., putnici iz navedenog vozila (djeca) A. Z. (2007) i K. Z. (2012) kojima je ljekarska pomoć ukazana u Općoj bolnici 'Prim. dr. Abdulah Nakaš", navode iz policije.

Oni su nakon ukazane ljekarske pomoći zadržani na liječenju.

"Lakše povrede zadobo je vozač 'Passata' S. T. koji je nakon ukazane ljekarske pomoći u pušten na kućno liječenje. O navedenom slučaju je obavjesten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji nije izašao na mjesto događaja, a uviđajne radnje obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo, uz angažovanje sudskog vještaka saobraćajne struke".

Saobraćaj auto-putem Jošanica-Podlugovi je bio u potpunosti obustavljen od momenta nastanka saobraćajne nezgode do 02:30 sati, piše N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.