19.9.2018. 14:36
0
Lukač o pokušaju ubistva novinara BN-a: Biće raspisana potjernica sa Dukićem, nadam se da ćemo doći do njega
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske (RS) Dragan Lukač najavio je da će policija angažovati dovoljan broj policije i druge svoje resurse kako bi posjeta ministra vanjskih poslova Ruske Federcije Sergeja Lavrova protekla bez probema.

Kazao je da će 21. septembra, u vrijeme posjete Lavrova, obezbjeđenje biti prvog stepena, odnosno najvišeg nivoa, kao kada je papa dolazio u Banju Luku.

Lukač je također potvrdio novinarima da će biti raspisana potjernica za Nedeljkom Dukićem (27) iz Kneževa zbog sumnje da je zajedno s bokserom Markom Čolićem (31) učestvovao u pokušaju ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

- Nadam se da ćemo u dogledno vrijeme uspjeti da dođemo do njega i da u potpunosti rasvjetlimo ovo krivično djelo - rekao je Lukač.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.