20.9.2018. 8:32
0
Dragičević: Ne idemo ispred zgrade policije, od danas kreće 5. oktobar
Davor Dragičević i nekoliko stotina građana okupilo se sinoć ispred zgrade Policijske uprave Banja Luka, te su tražili da se razotkrije ko je ubio Davida Dragičevića.

Dosta je. Od danas kreće 5. oktobar. Ostajemo ovdje sve dok ne dovedu sve saučesnike i ubice Davida Dragičevića. Očekujem sutra 50.000 do 100.000 ljudi. Ja kući ne idem - rekao je Dragičević, ističući da su došli ispred ovog objekta nakon što mu je jedna osoba, tokom okupljanja na Trgu Krajine, “prijetila smrću”.

Ta osoba je, kaže, uhapšena zahvaljujući okupljenim građanima, koji su se prije toga uputili ka Policijskoj upravi.

Okupljeni građani uzvikivali su “Ko je ubio Davida”, “Ubice”..., a Dragičević je pozvao da ostanu mirni i dostojanstveni, a da s policijom neće da pregovara.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.