12.10.2018. 14:59
0
Majka optužena za čedomorstvo negirala krivicu
Amela Džajić (33), majka troje malodobne djece, optužena za ubistvo tek rođene ženske bebe 2. juna ove godine, danas je u Općinskom sudu u Sarajevu negirala krivicu za krivično djelo čedomorstva.

Amela Džajić, koja je provela tri mjeseca u pritvoru u tuzlanskom zatvoru, puštena je u srijedu na slobodu.

Prema navodima iz optužnice, Amela Džajić porodila se 31. maja u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, gdje je rodila živo žensko dijete. Bebu je usmrtila čim je izašla iz bolnice 2. juna u poslijepodnevnim satima u stanu na Ilidži, koji je koristila zajedno sa Z. B.

Novorođenče je ugušila jastukom koji je zajedno sa tijelom stavila u crnu najlonsku vreću za smeće. Kesu s tijelom bebe stavila je u crveni platneni ceker koji je bacila u kontejner ispred zgrade u kojoj je stanovala, piše Avaz.

(Alen Avdić)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.