21.10.2018. 18:30
0
Mladić koji je poginuo u Busovači je 21-godišnji Asmir Alispahić
Busovača je obavijena tugom nakon što je prije dva dana u mjestu Putiš došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo 21-godišnji Asmir Alispahić, dok su dvojica njegovih prijatelja povrijeđena.

Do kobne nesreće je došlo oko 17.35 sati kada je vozilo sletio sa ceste, prenosi Dnevni Avaz.

Prema pisanju Avaza, mladići su posudili Buggy četverotočkaš od prijatelja i odlučili se provozati. Vozeći Buggy, na jednom dijelu puta nisu uspjeli savladati krivinu, zbog čega su sletjeli s puta.  Alispahićevi prijatelji uspjeli su iskočiti, dok je 21-godišnjak, nažalost, ostao u četverotočkašu. Nekoliko puta prevrnuo se u Buggyju, a zadobivenim povredama podlegao je na licu mjesta. 

Iako su na mjesto tragedije ubrzo došli policajci i ekipa Hitne pomoći, nažalost, dežurni ljekar mogao je samo konstatirati smrt nesretnog 21-godišnjaka, prenosi Avaz.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.