3.11.2018. 15:49
1
Novi detalji oko ubistva sarajevskih policajaca: Policija pronašla samo jednu čahuru, prema policajcima ispaljen rafal iz kalašnjikova
Policija i dalje radi na rasvjetljavanju slučaja oko brutalnog ubistva dva sarajevska policajca, Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Podsjećanja radi, Adis i Davor su ubijeni prije osam dana od strane automafijaša, kada su pokušali da spriječe krađu Golfa 6 na Alipašinom Polju.

Dosadašnji tok istrage o stravičnoj likvidaciji dvojice sarajevskih policajaca, prema pisanju i saznanjima Dnevnog Avaza, pokazao je da su automafijaši najvjerovatnije pucali iz „kalašnjikova AK-47“, ispalivši više od deset metaka prema policajcima, koji doslovno nisu uspjeli da reaguju.

Međutim, prema pisanju Dnevnog Avaza, policija i istražitelji su navodno, na mjestu gdje se dogodilo dvostruko ubistvo, pronašli samo jednu čahuru.

Sumnja se da su članovi automafije ili pokupili čahure nakon stravičnog ubistva kako bi sakrili tragove, ili pucali iz automobila u pokretu, najvjerovatnije crnog terenca Rexton s blinkerima, piše Avaz.

Inspektori su, ipak, najbliži opciji da su ubice najvjerovatnije pucale iz automobila u pokretu, posebno zbog činjenice da su se čuli rafali i da je auto izrešetan, a da je pronađena samo jedna čahura. Avaz saznaje da su se automafijaši, nakon što su likvidirali policajce, razišli na dvije strane, a da su prije toga dogovorili tačno mjesto sastanka.

Crni terenac Rexton nakon likvidacije se nastavio Geteovom ulicom kretati prema gradu, kako bi se preko Vraca, ulicom Safeta Hadžića, dočepao Lukavice, dok je crni Golf 5 odmah preko Mojmila, ulicom Želimira Vidovića Kelija, stigao na dogovorenu adresu u Istočnom Sarajevu, piše Avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.