25.11.2018. 22:25
3
U Sarajevu uhapšen bjegunac Adnan Šerak, policija ga zatekla u kafiću na Marijin Dvoru
Pripadnici Interventnog voda Policijske uprave Centar večeras su uhapsili Adnana Šeraka, poznatog kriminalca iz Ilijaša za kojim je bila raspisana potjernica zbog bjekstva iz zeničkog zatvora, prenosi Dnevni Avaz.

Šerak je navodno, prema pisanju Avaza, uhapšen u jednom kafiću na Marijin Dvoru. Nije pružao otpor, a kod njega prilikom pretresa nije pronađeno ništa sumnjivo. On je odveden u prostorije PU Centar gdje će biti saslušan, a ujutro će najvjerovatnije biti vraćen u zenički zatvor, piše Avaz.

Šerak je dobio jednomjesečni prekid zatvorske kazne po rješenju Kantonalnog suda u Sarajevu, a tome se oštro protivila uprava zatvora jer je važio za jako nediscipliniranog zatvorenika koji je često izazivao incidente.

Kako nezvanično saznaje Avaz, Šerak je uhapšen po dojavi građana.

Šerak se na izdržavanje kazne trebao vratiti 22. oktobra. On je pušten na slobodu da bi roditeljima iscijepao drva. Iza rešetaka se nalazi zbog mnoštva krivičnih djela među kojima je i ubistvo zatvorenika Dženana Džake.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.