18.12.2018. 9:59
0
Semir Muratović osuđen na 12 godina zatvora jer je na pijaci ubio Fikreta Durakovića
FOTO: Tuzlanski.ba
Kantonalni sud Tuzla je po optužnici Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona donio osuđujuću prvostepenu i nepravosnažnu presudu za Semira Muratovića (38) iz Tuzle i izrekao mu kaznu zatvora u trajanju od dvanaest (12) godina za krivično djelo ubistvo.

Podsjećamo, optužnicom tog tužilaštva Muratović se tereti da je 11. februara ove godine oko 12 sati  u krugu  „male pijace“ u Tuzli u naselju Brčanska Malta, nakon kraće svađe i fizičkog obračuna, nožem zadao dva udarca Fikretu Durakoviću (52) u grudni koš i leđa i usmrtio ga.

Nakon dostavljanja pismenog otpravka presude Tužilaštvo će najvjerovatnije izjaviti  žalbu na prvostepenu presudu. Optuženi se i dalje nalazi u pritvoru, saopćeno je iz Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.  

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.