10.2.2019. 10:31
3
Katica: Ugledat ću se na časne policajce koji tragaju za istinom, neću spavati dok ne riješimo ubistvo Begića
Admir Katica, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, oglasio se sinoć na Facebooku povodom ubistva policajca Mahira Begića.

Kako je napisao, potraga za Edinom Gačićem, osumnjičenim za ubistvo, neće biti završena sve dok ne bude doveden pred lice pravde.

Katica također ističe, da će se ugledati na sve one policajce koji neće spavati dok se ne rasvijetle okolnosti ubistva njihovog kolege i dok Gačić ne bude iza rešetaka.

- Tražimo, kopamo, rovimo. To je misija onih koji ne spavaju. Naše policije. Ne sekirajte se. Moguće je sve. Samo nije moguće da mi to prestanemo. Časni policajci, kojih je velika većina. Jedan takav bio je večeras na mjestu događaja. Nije bio na dužnosti, ali je došao kada je čuo šta se desilo. A iz drugog je kantona. Sreo sam ga na mjestu gdje je naš kolega smrtno stradao. Ne spava on koji predstavlja suštinu onog što je profil poštenog policajca. Neću ni ja spavati dok ovo ne riješimo. Ugledat ću se na njega - napisao je Katica.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.