10.2.2019. 18:40
0
Nezavisni odbor PFBiH: Puna podrška FUP-u u pronalasku počinioca gnusnog zločina
Nezavisni odbor Parlamenta FBiH izražava duboko saučešće porodici nastradalog policajca koji je svirepo ubijen sinoć, tokom vršenja svojih službenih zadataka, saopćeno je iz NO PFBiH.

Još jednom je došla do izražaja činjenica koliko je policijski posao opasan i složen te je stoga jedan od najvažnijih poziva u svakom društvu. Istovremeno, Nezavisni odbor daje punu podršku Federalnoj upravi policije u cilju identifikacije i pronalaska počinitelja ovog gnusnog zločina, te moli sve policijske agencije u BiH da se uključe u ovu složenu policijsku operaciju i time pošalju jasnu poruku kriminalcima svih vrsta da njihova krivična djela neće proći nekažnjeno - saopćeno je.

Podsjećamo, pripadnika FUP-a Mahira Begića ubio je bjegunac Edin Gačić kojeg od ponedjeljka kada je izvršio ubistvo Sauda Sultanića u Podorašcu kod Konjica traže policijske agencije. Za Gačićem je raspisana i potraga, a kako je saopćeno iz policijskih agencija naoružan je i opasan. 


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.