12.2.2019. 14:25
0
"Od Edina Gačića pravimo mitsko biće, ali nije to tako. Ljudi su u strahu, isprepadani su, možemo pričati šta hoćemo, ali nikome nije svejedno"
Vlada Kantona Sarajevo je donijela odluku kojom se raspisuje nagrada u iznosu od 50.000 KM za prijavitelja čije informacije dovedu do hapšenja Edina Gačića.

Podsjećanja radi, radi se o ubici Suada Sultanića iz Konjica, te policajca Mahira Begića, kojeg je Gačić prije nekoliko dana ubio u Tarčinu.

Ova nagrada se isključivo odnosi na informiranje policije, a nikako na uključivanje građana u potragu, što bi moglo ugroziti njihovu sigurnost i samu potragu.

Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji prvi čovjek MUP-a Kantona Sarajevo, Nermin Pećanac, koji je prokomentarisao situaciju oko potrage za Edinom Gačićem. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Nerminom Pećancem.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.