22.2.2019. 10:27
2
U patroli s "crnim uniformama": Izuzev seksa u vozilima na Ilidži, noć prošla bez belaja
Ekipa Avaza patrolirala je glavnom ulicom od Ilidže do Stupa. Obišli su i terminal na Ilidži, naselja Stup, Otes, Azići, Butmir, Bojnik, cestu za Hrasnicu...

Kontrolirana su zavučena i neosvijetljena mjesta, kao što su krug “Energoinvesta”, poznata izletišta Stojčevac i Vrelo Bosne, ali ništa sumnjivo nije pronađeno, osim ljubavnih parova u automobilima.
Na skoro svakih sto metara nailazili su na po jedno parkirano vozilo sa zamagljenim staklima. 

- Mi se tokom jedne smjene nagledamo svega, ali imamo i razumijevanja za sve što ne predstavlja kršenje zakona. Znam da biste vi, novinari, voljeli da je bilo više akcije, ali mi volimo da nam smjena prođe bez belaja – kažu.

Ilidžanski policajci, kao i njihove kolege iz drugih općina, od prije nekoliko dana konačno mogu malo odahnuti nakon što je eliminiran četverostruki ubica Edin Gačić.

- To je bio vanredan slučaj, radili smo po 24 sata dnevno bez prestanka. Bilo je slučajeva da su nas građani zvali i govorili kako su ga vidjeli da podiže novac s bankomata, a mi svaku prijavu moramo provjeriti... U to vrijeme imali smo i Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF) i nismo oka sklopili – kažu policajci.

Patrolirajući ulicama, ugledali smo muškarca sa plastičnim kantama pored vozila s otvorenim prtljažnikom na jednom zabačenom i porušenom mjestu. 

Policajcima je to bio dovoljan razlog da upale rotaciju i krenu u akciju da vide o čemu se radi. Muškarac je rekao da nosi šutu za potrebe svoje kuće. Policajci su ga ipak pretresli. Morao je svaki džep izvrnuti, ali nije pronađeno ništa nezakonito, piše Avaz.


2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.