13.4.2019. 11:04
0
Detalji stravične nesreće kod Prijedora: BMW se u potpunosti raspao, automobil sletio sa puta i udario u propust za vodu
Foto: Vatrogasci Prijedor
Foto: Vatrogasci Prijedor
Foto: Vatrogasci Prijedor
Foto: Vatrogasci Prijedor
Dvadesetosedmogodišnjak čiji su inicijali E.S. iz Prijedora poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Kamičani na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka, dok su dva maloljetna lica povrijeđena, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Iz policije su naveli da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć nešto poslije 23.00 časa kada je automobil marke BMW, kojim je upravljao E.S, sletio sa kolovoza. 

Maloljetna lica, koja su povrijeđena, bila su u vozila i nakon nesreće prevezena su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. 

Prema nezvaničnim informacijama, automobil se kretao iz pravca Banjaluke te je, iz za sada nepoznatih razloga, sletio sa puta i udario u propust za vodu nakon čega se raspao, pa su se dijelovi automobila nalazili svuda oko mjesta nesreće. 

Tužilac je naložio obdukcija tijela stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci. 

Uviđaj je obavio okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.