25.4.2019. 18:04
0
Akcija "Duga 2": Dileri dovedeni u Tužilaštvo KS
Pet dilera koji su uhapšeni u akciji Federalne uprave policije "Duga 2", predati su u Tužilaštvo Kantona Sarajevo. Pretresi su obavljeni na šest lokacija na području Sarajeva, Istočnog Novog Sarajeva, Visokog i Breze. Uhapšeni su A. M. (31), A. V. (34), B. K. (21) i A. B. (30), te državljanin Makedonije K. V. (36), koji se sumnjiče da su u periodu od 13. decembra 2019. godine do danas na području Sarajevskog i Zeničko-dobojskog Kantona stavljali u promet spid i kanabis.
Prilikom pretresa pronađeni su određena količina spida i kanabisa, oprema i vage za precizno vaganje, automatsko naoružanje, municija, telefonski aparati i SIM kartice, te drugi predmeti koji potječu ili se dovode u vezu s krivičnim djelom.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.