24.5.2019. 12:30
0
Maloljetnik za ubistvo svog vršnjaka osuđen na devet godina i tri mjeseca zatvora
Maloljetnik J. Dž. (17) danas je, zbog ubistva svog vršnjaka D. V., u Općinskom sudu Mostar osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od devet godina i tri mjeseca.

Sudski proces za ovo ubistvo koje je potreslo Mostarce počeo je 16. aprila i bio je zatvoren za javnost.

J. Dž. je optužen da je hicima iz automatske puške 1. februara ove godine u 19:30 sati usmrtio D. V. na lokalitetu nekadašnjeg rudarskog kopa "Vihovići", nakon čega se prijavio policiji.

Kao motiv ovog ubistva navodio se novčani dug. J. Dž. je svog vršnjaka iz automatske puške izrešetao sa četiri hica dok se nalazio u automobilu Hyundai.

Na mjestu zločina je pronađena i automatska puška, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.