15.6.2019. 21:25
1
Sarajevska policija krenula u potragu za razbojnikom koji pljačka apoteke, trgovine i kladionice: Udara nožem po pultu i glasno traži novac
FOTO: Source.ba / Arhiva
Sarajevski policajci otvorili su potragu na serijskog razbojnika koji je u prethodnom periodu terorizirao i krao radnice prodavnica, apoteka i kladionica, piše večeras Dnevni Avaz.

Njegove mete mahom su bile u centru bh. prijestonice, i to u ulicama Koševo i Bolnička. Izvor blizak istrazi kaže za Avaz da je operirao i u drugim sarajevskim općinama. 

- Riječ je o muškarcu mršavije građe, visine od 185 centimetara, koji ima svijetle oči. Maskira se tako što preko lica stavi maramu, a na glavu kačket. U svim pljačkama, kad bi upao u objekat, izvadio bi nož i oštricom udarao u pultove, pri tome glasno tražeći pare. Tako je dodatno istraumirao ionako isprepadane radnice, koje su, strahujući za svoj život, bez pogovora predavale pazar. Nakon što bi pokupio plijen, brzo bi bez traga nestao – pojašnjava izvor Avaza.

Prema nezvaničnim informacijama, pljačkaš se "pritajio" u posljednje vrijeme, a sada se pojavila informacija da je i sarajevska policija krenula u potragu za njim.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.