3.7.2019. 19:32
1
Slaviša Ratković, koji je ubio svoju suprugu Ljiljanu, se nalazi u kritičnom stanju
FOTO: Dnevni Avaz
Slaviša Ratković, koji je pucao u svoju suprugu, prema posljednjim informacijama, u kritičnom je stanju u Kliničkom centru u Podgorici, rekao je portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović, prenosi Avaz.

Naveo je da je današnjom obdukcijom tijela stradale žene Ljiljane Ratković konstatirano da se na glavi nalazi jedna prostrelna rana, od koje je nastupila trenutna smrt.

Podsjećanja radi, 55-godišnji Slaviša Ratković ubio svoju 52-godišnju suprugu Ljiljanu Ratković.  Inače, nesretna žena je kćerka Božidara Vučurevića, bivšeg načelnika Trebinja.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.