6.7.2019. 15:55
0
Detalji nesreće u kojoj su poginula tri mladića: Tijela dva mladića bila izvan automobila, vozilo bilo u potpunosti smrskano
FOTO: ATV
Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila jutros na putu Laktaši - Srbac, u kojoj su stradala trojica mladića Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), dogodila se jer je vozač Citroena S5 izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletjelo u kanal, prenosi ATV.

Očevidac koji živi u blizini mjesta nesreće kaže da je usred noći čuo nešto nalik udaru groma. 

Ubrzo nakon toga, sin je dotrčao do njega i rekao da se desila nesreća i da zove policiju i Hitnu. Očevidac za ATV kaže da su, kada je izašao vani da vidi šta se dešava, dva tijela bila van automobila i da su svi bili mrtvi. 

- Automobil je bio potpuno uništen, kao da ga je bomba raznijela. Hitna i policija su došle brzo, ali su ljekari mogli samo konstatirati smrt - kaže očevidac. 

Iz Općine Laktaši kažu da će, vjerovatno, proglasiti dan žalosti kada bude sahrana mladića.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.