18.7.2019. 9:57
1
Ozloglašena Margareta Hadžić uhapšena u Srbiji nakon što je pobjegla iz tuzlanskog zatvora
Margaretu Hadžić Margu (55) jutros je uhapsila srbijanska granična policija prilikom njenog pokušaja da uđe u Srbiju iz Bosne i Hercegovine, javlja Slobodna Bosna. Ona je uhapšena po crvenoj potjernici koju je za njom raspisala Bosna i Heregovina.

Margeta Hadžić, za koju su se vozale brojne kriminalne afere u posljednje dvije decenije, služila je zatvorsku kaznu u Kazneno-popravnom zatvoru u Tuzli, a nedavno je puštena na dopust, nakon čega se više nije vratila na izdržavanje kazne.

Ona je prije tri godine osuđena na tri godine zatvora kao organizatorica kriminalne grupe koja se bavila prometom narkotika.

Pored nje, Kantonalni sud u Tuzli je, na dvije godine zatvora, osudio njene bliske suradnice Ružicu Babić iz Tuzle i Almiru Hamzić iz Živinica.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.