23.7.2019. 21:00
0
Horor kod Novog Sada: Sestre zajedno otišle u smrt
Sestre Dobrila Milić (27) i Vida Milić (21) iz Đurđeva otišle su zajedno u smrt u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na Zrenjaninskom putu kod Novog Sada.

Nesretne djevojke nalazile su se u Alfa Romeu, kojim je upravljao Nebojša Aleksić (27). Mladić je s teški povredama opasnim po život prevezen u Klinički centar Vojvodina.

U nesreći je poginula i Ljiljana Matić (62), koja je bila za upravljačem Opel Merive.

Srbijanski mediji prenose da se nesreća dogodila kada je Opel, kojim je upravljala nastradala Matić, preticao drugi automobil i direktno udarila Alfu, također novosadskih tablica, u kojoj su bile sestre Milić i povrijeđeni Aleksić, prenosi Kurir.rs. 

U izvlačenju nastradalih iz smrskanih automobila učestvovali su i vatrogasci.



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.