24.7.2019. 11:15
2
Detalji pucnjave na Ciglanama: Razlog pucnjave je razvod, muškarac pretukao ženu, a onda ona pucala u njega
FOTO: F. Mustafić / Dnevni Avaz
U sarajevskom naselju Ciglane na Merhemića trgu došlo je do upotrebe vatrenog oružja, kada je djevojka pucala u mladića na parkingu.

Prema pisanju Avaza, razlog pucnjave je razvod koji je kumovao svađi i pucnjavi.

Naime, žena i muškarac već duže vremena imali su probleme u braku te je pokrenuta brakorazvodna parnica. Supružnici su se žestoko posvađali, nakon čega je muškarac fizički napao ženu, odnosno pretukao ju je, prema pisanju Avaza. 

U borbi je žena iz tašne uspjela izvaditi pištolj, navodno "tetejac", iz kojeg je ispalila najmanje jedan hitac. Okršaj se desio pred mnoštvom svjedoka, a policija je odmah alarmirana. Prva patrola koja je pristigla na lice mjesta za manje od pet minuta uhapsila je osumnjičenu. Nakon što je ispaljen hitac, žena je bacila pištolj pored Renaulta, piše Avaz.

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.