30.7.2019. 21:40
5
Drama u sarajevskom tramvaju: Muškarac napao vozačicu
U poslijepodnevnim satima na tramvajskom stajalištu kod zgrade Predsjedništva u Sarajevu odvijala se prava drama. Muškarac srijednih godina sa ženskim djetetom, napao je vozačicu tramvaja, zbog toga što su tramvajska vrata tokom ulaska njegove djevojčice počela da se zatvaraju i tako je okrznula.

Njen otac u tom trenutku se naljutio i uputio se prema vozačevom mjestu, dok su putnici u čudu gledali on je vrištao na ženu koja je vozila tramvaj.

Ipak, za nekoliko trenutaka se udaljio od njenog mjesta šetajući u tramvaju vrištao je i vrijeđao vozačicu.

Bakon što je pozvala policiju, oni su došli kako bi izvršili uviđaj na licu mjesta, piše “Hayat“.

Poslije date izjave žena koja je vozila tramvaj vozilo je odvezla u garažu, a policija je uz smirivanje kćerke muškarca koji je nasrnuo na vozačicu ispitala i njega. Prema riječima žene koja je vozila tramvaj, vrata su inače pokvarena pa se često sama zatvaraju te da nije njens krivica.

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.