27.9.2019. 12:49
0
Potvrđena optužnica protiv 21-godišnjeg D.P. zbog prodaje droge: U svojoj porodičnoj kući prodavao marihuanu
Općinski sud u Livnu potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva u Livnu protiv 21-godišnjeg D. P. iz Livna zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Optuženom se 21-godišnjaku stavlja na teret da je u vremenskom periodu od petog mjeseca 2018. godine do travnja 2019. godine u svojoj obiteljskoj kući u Domobranskoj ulici u Livnu, određenim osobama u više navrata prodavao opojnu drogu - marihuanu, koju je prethodno nabavljao na nepoznatom narko tržištu, na način da bi ga uživatelji opojnih droga pozivali na mobitel preko kojeg bi dogovarali kupovinu opojne droge, odnosno količinu, cijenu i mjesta primopredaje.

U optužnici se, također, navodi da je kod optuženog 2. travnja 2019. godine, na autobusnom kolodvoru u Livnu, prilikom izlaska iz autobusa i policijske kontrole, u ruksaku koji je D. P. odbacio i počeo bježati, pronađeno 919,25 grama marihuane, koju je prethodno kupio na nepoznatom narko tržištu.

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva u Livnu, protiv optuženog je u ranijem periodu, zbog opasnosti od bijega i utjecaja na svjedoke bio određen i jednomjesečni pritvor.

Sudac za prethodno saslušanje Općinskog suda u Livnu je za 18. listopada 2019. godine zakazao ročište na kojem će se optuženi izjasniti o krivnji u tom kaznenom predmetu, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.