28.9.2019. 16:26
0
Vatrena stihija skoro u cijelosti progutala objekt "Borse": U objektu se nalazila jedna od najmodernije opremljenih teretana u BiH
Više od četiri sata pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar, svim raspoloživim snagama i uz pomoć Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Buna, gase požar na objektu „Borse“ u mostarskom prigradskom naselju Rodoč, piše Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

S teškom mukom su vatrogasci obuzdavali vatrenu stihiju, jer riječ je o objektu koji se prostire na više od 2.500 kvadratnih metara i koji na jednom dijelu ima tri, a na drugom dvije etaže te podrumske prostorije i, praktično, požar je progutao cijeli objekt, prenosi Avaz.

Kako saznaje Avaz, u trenutku izbijanja požara u objektu se nalazilo dvoje uposlenika, od kojih je jedan, dok se nalazio u podrumskim prostorijama, čuo pucketanje u dijelu magacinskog prostora u stražnjem dijelu objekta.

Nažalost, s obzirom na činjenicu da su se u objektu nalazile fitnes sprave, spužve, strunjače, ali i kožna galanterija, odnosno, torbe, budući da je vlasnik objekta Ž. Z. zastupnik „Borse“ za cijelu BiH, požar se munjevitom brzinom proširio i zahvatio cijelu zgradu.

U objektu se nalazila jedna od najmodernije opremljenih teretana u BiH, koju su koristili članovi jako uspješnog Džudo kluba "Borsa".

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.