12.10.2019. 11:15
1
Jutros u Sarajevu ubijena 25-godišnjakinja, više osoba se ispituje
Ubijena djevojka, čije je tijelo rano jutros pronađeno u naselju Stup, kod Heco pijace, navodno je dvadesetpetogodišnjakinja iz Goražda, javlja Hayat.ba.

Kako piše Faktor.ba, ona je sinoć bila u ugostiteljskom objektu "Kod Aidže" u društvu njoj poznatih ljudi. Za ubistvo se sumnjiči muškarac koji je s njom bio u ljubavnoj vezi. Policija je do sada saslušala desetak osoba, među kojima je i muškarac osumnjičen za ovo ubistvo.

Ona je ubijena iz vatrenog oružja ispred jednog ugostiteljskog objekta u kojem je sinoć organizovana muzika uživo.

Uviđaj kojim rukovodi dežurni kantonalni tužilac je još uvijek u toku, a mjesto zločina je i dalje ograđeno policijskom trakom.

Iz Tužilaštva KS nisu mogli potvrditi navode o identitetu žrtve.


Ispituje se veći broj ljudi, a nezvanično sumnjičeni za ubistvo je lišen slobode.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.